tiistai 8. maaliskuuta 2011

9.3.2011

Pikaiset päivän possariuutiset :)

Tänään tai siis eilen oli aivan mahtava päivä! (Varmasti tällä viikolla karma kostautuu, kun kaikki tuntui menevän nappiin) Koulussa meni hyvin, ryhmätyö tuntuu etenevän kivasti ja sain mainosmatskua valmiiksi projektia varten. Palatessani koulusta pistäydyin toimistolla hakemassa lomakkeen Heinin tuloa varten ja sain ilokseni huomata, että postimies oli tullessaan tuonut minullekin jotain :) Eikä mitään ihan pientä vaan toimiston isoimman paketin <3

Iloisin mielin raahasin yli viiden kilon painoisen paketin kattohuoneistooni, ja revin sen auki! Aivan mahtavaa! Lassi oli pyynnöstäni lähettänyt leffoja ja Gilmoren tytöt sarjan jaksoja, herkkuja, vaatteita ja vaelluskengät tulevaa reissua varten. Tietysti revin Fazerinalevyn auki ja laitoin Gilmoret pyörimään! Hyvästi koti-ikävä :D Aivan mahtavaa. Suklaalevystä hävisi kieltämättä heti alkuun yli puolet, mutta sallittakoon se pitkän odotuksen jälkeen (ja olihan mieheni osannut tämän arvata ja laittanut tuplasti kaikkea :D).

Rupateltiin Lassin kanssa pitkät tovit puhelimessa ja varasin lennot Barcelonasta Frankfurtin kautta Suomeen. Eli 13. päivä huhtikuuta olen taas Suomessa, ja palaan tämän hetkisten suunnitelmien mukaan 2.5. Birminghamiin. Lentoliput maksoivat 43 euroa ja siihen lisättynä vielä junalippu Tampereelta Helsinkiin 15 euroa eli kokonaiskustannukset 58 euroa. Tsitsing! Kyllä sopii :) Pitää vielä löytää halpa lippu Helsingistä Lontoohon ja junalippu Lontoosta Birminghamiin paluumatkalle, mutta sen ehtii vielä myöhemminkin :)

Viime viikkoisten salsatuntien "ruma ankanpoikaskompleksi" on myös ylitetty, sillä tänään (kuten kaikki muukin) sujui aivan loistavasti. Opin hurjasti uutta tunneilla ja tuntien jälkeen olin pyöritettävänä toista tuntia ilman itseaiheutettua vahinkoa :D Olin tainnut siirtää huonon karmani Lauralle, joka sai kaikki hyypiöt ja varpaille astujat tällä viikolla kimppuunsa.

Heini tulee siis tänä perjantaina katselemaan vuorostaan Birminghamin hoodeja eli ohjelmaa on kivasti myös loppu viikolle. Nyt nukkumaan ja aamulla kouluun :)

Hyvää yötä maailma :) (ja positiivista energiaa kaikille myös sinne Suomeen!!)

PS. kohta voi muakin nimittää oksupossariksi, vaikkakin luulen, et tää on ohimenevää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti