perjantai 11. helmikuuta 2011

11.2.2011

Heippa!

Ensimmäinen viikko alkaa olla jo kasassa. Suurta kulttuurishokkia en ole kokenut, kun täällä saa kaupasta suhteellisen samoja ruokia ja omista varastoista on huvennut vasta yksi lakupatukka :D

Rahaa on kulunut reilusti kun kaikki astiat, lakanat, peitot ja viltit piti ostaa. Nyt on kuitenkin lämmin peitto minkä alla köllötellä ja kaapissa ruokaa, josta tehdä aterioita ja aamupalaa. Huoneen patteri lämmittää tunnin kerrallaan. Sen täytyy kyllä kuulua samaan kategoriaan kuin kaksi erillistä hanaa ja yksinkertaiset ikkunat. Keittiö on ihan toimiva, mutta muut eivät aina korjaa jälkiään vaan jättävät eiliset ruuat pöydälle ym. Eli tässä on kyllä opettelemista kun on tottunut vain omia sotkuja katselemaan.

Kämppikset on aika sekalaista porukkaa eivät kauheesti juttele, mut yöt sai alku viikosta ainakin nukkua rauhassa. Yksi naapureista, ranskalainen Stephane (mies kylläkin) vaikutti todella mukavalta ja on naapureista jutellut minulle kaikista eniten. Hollantilainen seinänaapurini rakastaa teknohumppaa - minä en :D Muista ei oikein olekkaan sanottavaa kun en ole tavannut kuin brittitytön nopeasti keittiössä.
Eilen oli rauhattomampaa kun astiat lensivät keittiössä ja huonekalut jonkun huoneessa kolmelta yöllä. Kiitos vaan naapureille, kun oli aamulla aikainen herätys.

Tänään oltiin siis reissussa koulun kanssa Stratford-Upon-Avonissa, joka paremmin tunnetaan Shakespearen synnyinpaikkana ja kaikkien Shakespearen sukulaisten taloista :D Latailen muutamia kuvia Facebookiin, kun ehdin.

Huomenna suuntaan Heinin luo Lincolniin viettämään toivottavasti hieman rauhallisempaa viikonloppua. Tällä viikolla on riittänyt vilskettä ja juhlia toisen perään.

**

Hello friends :)

My first week in the UK is coming to its end. I've got to know many new people and had a great time as expected.

My room is nice. I've got my own bathroom with shower so I don't have to share it with anyone. There are some funny things that I have to get use to e.g. the radiator heats the room an hour at a time. Yes, it must belong to the same category of inventions as two separate faucets and simple windows. The kitchen is quite functional, but others don't always clean up, but leave food on the table, etc. So, here is the learning point for me when I'm used to only clean my own messes. 

My roomies are mixed crowd of nationalities and sexes. One neighbor, a Frenchman Stephane seemed really nice and he's one of the neighbors that has talked to me the most. My wall neighbor loves techno - I don't but I can stand it for now :D Last night we had quite a party here.. I woke up 3 am when people were arguing and trashing the furniture.. Great!

So today we were on the road with the school in Stratford-Upon-Avon, better known as the birthplace of Shakespeare and all his relatives houses: D I'll upload some pictures up when I get them to my computer.

Tomorrow I will visit Heini for few days in Lincoln and hope to spend a little more relaxed weekend since this week has been enough to hustle and party after another :D

Let's keep in touch :)

1 kommentti:

  1. Fantabulous week I suppose!!! :D GEt earplugs!!! They'll help!
    Pictures!!! I wanna see pictures!! ;)

    VastaaPoista